KSZTAŁTOWANIE SIĘ TRANSGRANICZNEGO SYSTEMU OCHRONY OFIAR WYPADKÓW DROGOWYCH - Dorota Maśniak (Zeszyty Prawnicze)
Formation of Transboundary System of the Victims’ of Motor Vehicle Accidents Protection