Правове регулювання душпастирської опіки в закладах охорони здоров’я країн Вишеградської групи - N. O. Rosul (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті досліджуються особливості нормативно-правового регулювання інституту медичного капеланства в країнах Вишеградської групи. Аналізується сучасний стан гарантування права пацієнтів та медичних працівників на душпастирську опіку та функціонування інституту медичного капеланства в Угорщині, Словаччині, Чехії та Польщі.