İŞLETMELERDE TEKNOLOJİYÖNETİMİBAĞLAMINDA İLERİ ÜRETİM TEKNOLOJİLERİVE OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE BİR UYGULAMA - Enver Aydoğan; Süleyman Semiz (Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi)
İşletmeler, küreselleşmenin getirdiği bir zorunluluk olarak, rekabette başarı şanslarınısürdürmek için üretim teknolojilerini yenilemek durumundadırlar. Günümüzün çalkantılıdünyasında, tüketici istek ve taleplerinin karşılanması, işletmelerde ürün ve hizmet kalitesinin sağlanmasında teknoloji ve yönetimini ön plana çıkarmaktadır. Bu çalışmada, teknoloji yönetimi bağlamında, üretim teknolojileri ve otomotiv sektörü incelenerek, işletmeler için bazıçıkarımlarda bulunulmuştur.