Дослідження характеру аварійних перехідних процесів у системах електропостачання підприємств - Yu.A. Papaika; O.G. Lysenko; M.M. Malyshko; D.I. Burtnyi; O.V. Udovyk (Elektrotehnìka ta Elektroenergetika)
Мета роботи. Дослідити характер аварійних перехідних процесів у системах електропостачання підприємств з метою виявлення основних причин виникнення аварійних ситуацій, виявити особливості протікання процесів, оцінити їх вплив на надійність систем електропостачання. Стаття ставить перед собою мету дослідження впливу режимів нейтралі на безпеку людини та дослідження методів контролю ізоляції мереж напругою 6 – 10 кВ для підвищення безпеки експлуатації електричних мереж підприємств.