Eventbetjentuddannelsen - en forskningsbaseret uddannelse i dialogbaseret håndtering af masseforsamlinger - Jonas Havelund; Kristian Rasmussen; Lise Joern (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
See abstract in article.