ПРО ПУБЛІЧНУ ВЛАСНІСТЬ У ЗМІШАНІЙ ЕКОНОМІЦІ - V.K. Mamutov (Економіка та право)
Розглянуто поняття публічної власності і права публічної власності, її роль в економіці, оцінки результатів масової компанійської приватизації державних підприємств, досвід створення державних корпорацій, галузевих і міжгалузевих територіальних господарських систем, необхідність припинення крадіжки суспільного надбання, законодавчого забезпечення його захисту.