Editorial - Ana Maria Delgado (IDP)
El número 28 de la revista Internet, Dret i Política conté sis articles que tenen l’origen en ponències presentades al Congrés Internacional IDP 2018 «Collaborative economy: challenges & Opportunities», organitzat pels Estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya els dies 21 i 22 de juny de 2018.