Somfalvi Edit: „A gyermekkori szorongás oldása bibliai történetekkel.” Demax Művek Kft. Kiadó, Budapest, 2017. 187 oldal. ISBN 978-963-89272-3-1 - Olga LUKÁCS (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica)
Azon a szülők esetében, akiknek a gyermeke szorong, gyakran a szülő is szorong, ha másért nem, attól, hogy mi lesz a gyermekével. A helyzetet bonyolultabbá teszi az a tény, hogy a szülők szorongása a gyermekek irányába is hat. A gyermekek egyszerű tudatalatti segítő szándékkal átveszik a szüleik problémáját. A szülők viszont a nagyobb tapasztalatuk révén képesek elsajátítani olyan technikákat, melyek révén a gyermeken is segíteni tudnak.