Dr. Sedad Bešlija, Hercegovački sandžak u 17. stoljeću (17 Yüzyılda Hersek Sancağı), 1. Baskı, Saraybosna Üniversitesi Tarih Enstitüsü, Saraybosna, 2023, 330 Sayfa, ISBN: 978-9958-649-592. - Enes TURBIC (Journal of Balkan Studies)
.