Взаємозв’язок між проблемами зі соматичним здоров’ям у дітей дошкільного віку та порушеннями психомоторного розвитку - А. Pushnyk; S. Niankovskyy (Львівський клінічний вісник)
Вступ. Інформація з літератури підтверджує наявність взаємозв’язку між супутніми недугами та порушеннями психомоторного розвитку у дітей.