A poligráfos vizsgálat helye a felderítésben és a bizonyításban - Árpád Budaházi (Belügyi Szemle)
A szerző a tanúvallomás-vizsgálatra és különösen a poligráfos technológiára összpontosítva áttekintést nyújt a nyomozás és a bizonyításfelvétel szabályairól és eljárásairól.