Forældelse af idømte straffe - Bjarne Frandsen (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Indledningen af artiklen skal læses på den sidste side i artiklen "Criminological Institute of Utrecht" som følge af indscanningen.