Народознавчі тенденції Івана Франка в розвитку музичної етнопедагогіки - Myron Vovk (Педагогічний дискурс)
У статті на основі вивчення, аналізу і систематизації матеріалів автор розкриває народознавчі тенденції розвитку музичної етнопедагогіки у творчості Івана Яковича Франка