Визначення показників ризиків виникнення нештатних ситуацій на техногенно-небезпечних об’єктах - В.П. Варакута; Т.В. Хліманцов; С.О. Стародубцев; С.Д. Пташка (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
На основі аналізу загроз, джерелом виникнення яких є такі техногенно-небезпечні об’єкти, як атомні електростанції і сховища зберігання небезпечних речовин, визначені рівні безпеки і показники ризиків виник-нення аварійних і, як можливий наслідок, критичних ситуацій на цих об’єктах. Визначено заходи запобігання надзвичайним ситуаціям на техногенно-небезпечних об’єктах.