Mediació administrativa en dret comparat: Perspectives i prospectives - Rhita Bousta (IDP)
En el marc del Dia Europeu de la Mediació, els Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC van organitzar el passat dimarts 22 de gener a la seu del Tibidabo una jornada sobre mediació administrativa, coordinada per la professora Rhita Bousta. Una ocasió molt interessant per comparar les modalitats de mediació que existeixen des de fa temps en dret privat amb les iniciatives espanyoles de la seva implementació en el dret administratiu. Quines aportacions pot suggerir-nos la llei francesa de 2016 sobre mediació administrativa? Estem preparats per aquest canvi de cultura administrativa?