Порівняння функціональних результатів і якості життя після хірургічного лікування стресового нетримання сечі в жінок - K.V. Chaika; K.I. Bohadelnikova (Український журнал Здоров'я жінки)
Слінгові оперативні втручання є сучасним та ефективним хірургічним лікуванням стресового нетримання сечі в жінок. Проте недостатньо даних порівняльного аналізу віддалених результатів та якості життя пацієнтів після різних варіантів таких операцій.