Franciszek Longchamps de Bérier, Marek Zubik, Konstytucja Watykanu, 2008 - Katarzyna Krzysztofek (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Franciszek Longchamps de Bérier, Marek Zubik, Konstytucja Watykanu, Wydawnictwo Sejmowe, Warszawa 2008.