ПРАВОВИЙ РЕЖИМ МАЙНА СУБ'ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ: ДЕЯКІ ПРОБЛЕМИ І ШЛЯХИ ВИРІШЕННЯ - O.R. Zeldina; O.V. Titova (Економіка та право)
У статті розглянуто окремі проблеми, які виникають у процесі користування загальнобудинковими приміщеннями співвласниками нежилих будинків. На основі аналізу чинного законодавства України, практики йото застосування судових рішень визначено проблеми і сформульовано напрями вдосконалення законодавства в цій сфері.