АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ УЧАСТІ ЗАХИСНИКА В ОКРЕМІЙ ПРОЦЕСУАЛЬНІЙ ДІЇ В КРИМІНАЛЬНОМУ ПРОВАДЖЕННІ - S. Ye. Ablamskiy (Bulletin of Kharkiv National University of Internal Affairs)
Досліджено процесуальний порядок залучення захисника для участі в окремій процесуальній дії, що можливо у трьох законодавчо передбачених невідкладних випадках. Звернено увагу на відсутність законодавчо закріплених визначень таких термінів, як «невідкладні випадки» та «невідкладні процесуальні дії», що може призвести до порушення права на захист і визнання судом недопустимими отриманих доказів. З урахуванням проведеного аналізу запропоновано до КПК України внести певні зміни й доповнення.