A szakértői elfogultság a büntetőügyekben II. rész - Márton Lontai; Horolma Pamzsav; Dávid Petrétei (Belügyi Szemle)
Cél: A kétrészes tanulmányban a szerzők ismertetik a Science cikkét Itiel Dror munkásságáról, majd ebben, a második részben részletesen elemzik az orvosszakértőkkel kapcsolatos megállapításait és annak komoly tudományos és szakmai visszhangját. Nézeteit összevetik más szakcikkekkel, illetve ismertetik saját álláspontukat.