Ankara Mehmet Akif Ersoy Edebiyat Müze Kütüphanesi - Emine Ercan (Türk Kütüphaneciliği)
Türkiye’nin örnek Edebiyat Müze Kütüphanelerinden biri olan ve Türk İstiklal Marjının şairi Mehmet Akif Ersoy’un tarihi evinde açılan Edebiyat Müze Kütüphanesi hakkında bilgi verilmektedir.