Проблемні питання трансформації системи військового управління Повітряних Сил Збройних Сил України на шляху набуття взаємосумісності з країнами-членами НАТО - В.Є. Шамко; А.В. Антонов (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
В статті проведено аналіз основних результатів трансформації системи військового управління Повітряних Сил в 2019-2020 роках з позиції набуття взаємосумісності з системою військового управління НАТО. Розкрито сутність удосконалення системи військового управління Повітряних Сил Збройних Сил України, основні завдання, виконані заходи та напрямки подальших дій щодо набуття взаємосумісності.