ПРОЦЕДУРА РЕАЛІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЇ МІКРОНАВЧАННЯ У ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Олена ГЛАЗУНОВА; Валентина КОРОЛЬЧУК; Тетяна ВОЛОШИНА; Таїсія САЯПІНА (Фізико-математична освіта)
Формулювання проблеми. Недостатня визначеність та систематизація процедури впровадження технології мікронавчання у освітній процес закладів вищої освіти, може призвести до непослідовності використання різнотипного навчального контенту, втрати ефективності та невпевненості в якості надання освітніх послуг, а також низькому засвоєнню необхідних знань студентами в сучасних умовах. Саме це вказує на важливості розробки процедури реалізації технології мікронавчання для забезпечення її успішного використання в освітньому процесі при створенні онлайн курсів.