Historian uudelleenkirjoittajien multaiset kynnenaluset - Mariia Niskavaara (Tahiti)
Kirja-arvio teoksesta Riikka Haapalainen, Tiina Pusa, Helena Sederholm: Suomen Taiteen Multakausi. Tallinna: Aalto ARTS Books, 2023.