پوشش‌های نانوکامپوزیتی اپوکسی اصلاح‌شده با پلیمرهای پرشاخه - لعیا قاضی مرادی; مرتضی گنجایی ساری; بهرام رمضانزاده (مطالعات در دنیای رنگ)
در این مقاله مروری، به پوشش‌های نانوکامپوزیتی بر پایه اپوکسی پرداخته می‌شود. پوشش‌هایی که در این مقاله مدنظر است با استفاده از نانوپرکننده‌های اصلاح شده با پلیمرهای پرشاخه کامپوزیت شده‌اند. برای این منظور ابتدا کلیدواژه‌هایی مانند اپوکسی، نانوکامپوزیت،‌ پلیمرپرشاخه، روش‌های ساخت و اصلاح پوشش‌های نانوکامپوزیتی، دسته‌بندی‌های مختلف، مزایا و معایب آنها تعریف شده، سپس اثر اصلاح و افزودن نانوذرات مختلف بر روی خواص پوشش‌ها مانند خواص فیزیکی- مکانیکی، خواص ضدخوردگی و نحوه پخت آنها بررسی می‌شود. با توجه به این بررسی‌ها می‌توان نتیجه‌ گرفت که استفاده از پلیمرهای پرشاخه در اصلاح نانوذرات برای بهبود پخش و پایدارسازی پراکنه و استفاده از آنها در بهبود ویژگی‌های مختلف پوشش‌های نانوکامپوزیتی ساخته شده از آنها، مفید و موثر است