Garrido, Carlos. Traduçom comentada de textos didáticos e divulgadores. Um modelo orientativo para o tradutor em formaçom - Joandomènec Ros (Quaderns)
Garrido, Carlos Traduçom comentada de textos didáticos e divulgadores. Um modelo orientativo para o tradutor em formaçom Vigo: Universidade de Vigo, 2024, 214 p. ISBN 978-84-8158-985-6