Місце космічної безпеки та космічної галузі в діяльності правоохоронних органів України як суб’єктів адміністративно-правового регулювання - Ye. O. Leheza (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті проаналізовано місце космічної безпеки та космічної галузі в діяльності правоохоронних органів України як суб’єктів адміністративно-правового регулювання. Суб’єктами адміністративно-правового регулювання державно-приватного партнерства в космічній галузі в Україні є державні органи влади, які наділені спеціальними повноваженнями у сфері космічної безпеки. Спеціальні суб’єкти адміністративно-правового регулювання створюються для забезпечення реалізації державної політики у визначених сферах та надання методичної допомоги з питань, що мають загальний характер для всіх або багатьох галузей економіки. Сфера дії дозволу на державно-приватне партнерство в космічній галузі в Україні також поширюватиметься на осіб, які виконують ключові функції в цьому секторі та беруть участь в адміністративно-правових регуляторних процедурах.