Актуальність застосування інноваційної освітньої системи "Mr.Leader. Освіта та піклування про дітей раннього та дошкільного віку" у процесі підготовки майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти - Руслана Найда; Володимир Воронов (Preschool Education: Global Trends)
Вступ. Стаття присвячена проблемі формування професійної компетентності майбутніх вихователів закладів дошкільної освіти у процесі вивчення інноваційних освітніх систем в українській дошкільній галузі.