Særforanstaltninger efter dansk retspraksis - W.E. von Eyben (Nordisk Tidsskrift for Kriminalvidenskab)
Indledningen af artiklen skal læses på den sidste side i artiklen "Ambulant behandling af Alkoholister - Antabusbehandling" som følge af indscanningen.