Ki vigyáz a védtelen közlekedőkre? Halálos kimenetelű kerékpáros balesetek vizsgálata 2014–2017 - Gábor Mészáros (Belügyi Szemle)
szolgáltatnia – nem tartalmazzák sem a vizsgálat során feltárt információkat, adatokat, sem az eljárás végén megállapított baleseti okokat, ezért szükséges a már befejezett vizsgálatok adatainak összegyűjtése, elemzése. A kutatás az összehasonlíthatóság érdekében teljes körű, minden Magyarországon történt halálos kerékpáros balesetre kiterjedt.