Cele rozwoju austriackiego systemu badań, technologii i innowacji przez pryzmat FTI-Strategie 2030 - Krzysztof Szewior (Politeja)
THE AUSTRIAN RESEARCH, TECHNOLOGY AND INNOVATION SYSTEM THROUGH THE PRISM OF TFI-STRATEGIES 2030