A felismerésre bemutatás elmélete és gyakorlata Amerikában - Balázs Kollár (Belügyi Szemle)
A szerző áttekintést nyújt a szemtanú-azonosítással kapcsolatos vitáról a DNS-alapú felmentések és az Egyesült Államokban alkalmazott rendőrségi azonosítási gyakorlat fényében.