Reseña: Paisatge després de la batalla: geografies de la crisi immobiliària - Daniel Paül i Agustí (Boletín de la Asociación de Geógrafos Españoles)
Paül i Agustí, D. (2019). [Review of the book Paisatge després de la batalla: geografies de la crisi immobiliària, by A. Domènech & A. Gutiérrez]. Boletín de la Asociación de Geógrafos Españoles, 81, 2782, 1–3.