Neoserial, serial premium czy post soap opera? W poszukiwaniu wyznaczników dla seriali nowej generacji - Artur Borowiecki (Images)
Borowiecki Artur, Neoserial, serial premium czy post soap opera? W poszukiwaniu wyznaczników dla seriali nowej generacji [Neo series, premium series or post soap opera? In looking for characteristics of the new generation TV series]. “Images” vol. XXV, no. 34. Poznań 2019. Adam Mickiewicz University Press. Pp. 163–171. ISSN 1731–450X. DOI 10.14746/i.2019.34.11.