Acta Facultatis Politico-Iuridicae Universitatis Scientiarum Budapestinensis de Rolando Eötvös Nominatae - Witold Maisel (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Acta Facultatis Politico-Iuridicae Universitatis Scientiarum Buda-pestinensis de Rolando Eötvös Nominatae. Tomus XXVI, Budapest 1984.