Szükséges-e külön büntető igazságszolgáltatás a fiatalkorúaknak? - Lilla Debreczeni (Belügyi Szemle)
A szerző értékeli a fiatalkorúak büntető igazságszolgáltatásával kapcsolatos jelenlegi vitákat, kihívásokat és tendenciákat, különös tekintettel a reintegrációra, az oktatásra és az alternatív szankciós lehetőségekre.