ارزیابی مدل هیدرولوژیکی VIC در شبیه‌‌سازی رواناب با استفاده از پایگاه داده‌‌های بارش اقلیمی، مطالعه موردی: حوزه آبخیز حبله‌رود - حسین صالحی; سعید قره چلو; سعید گلیان; محمدرضا رنجبری; عماد محجوبی (Muhandisī va mudirīyyat-i ābkhīz)
مقدمه مدل‌سازی هیدرولوژیکی، جهت شبیه‌‌سازی رواناب برای یک دوره بلندمدت در راستای مطالعات اقلیمی از اهمیت بالایی در مدیریت منابع آب حوزه آبخیز برخوردار است. این دسته از شبیه‌‌سازی‌‌ها، نیاز به داده‌‌های ورودی با طول دوره بلندتر دارد که در مناطق دورافتاده و صعب‌العبور که دارای کمبود داده هستند، قابل‌انجام نیست. داده‌‌های بارش اقلیمی با طول دوره بلند در دو دهه اخیر کارایی زیادی از خود نشان داده‌‌اند.