Розробка елементів спеціального захисного одягу на основі принципів трансформації - N. Ostapenko; T. Lutsker; M. Kolosnichenko; L. Tretyakova (теорія та практика дизайну)
В статті запропоновано підхід до систематизації різновидів елементів на основі принципів трансформації в спеціальному захисному одязі за функціональною ознакою. Розроблено нові конструктивно-технологічні рішення таких елементів з можливістю прогнозування, розширення їх асортименту.