Ahmed b. Muhammed b. İbrâhim el-Eş‘Arî ve Kitâbü’l-Lübab Fî Ma‘Rifeti’l-Ensâb Adlı Eseri (Yazma Eser Tanıtımı) - İsmail Tanrıverdi (Siyer Araştırmaları Dergisi)

(untitled)
Eser Adı: Kitâbü’l-Lübâb fî Ma‘rifeti’l-Ensâb.Müellif: Ahmed b. Muhammed b. İbrâhim el-Eş‘arî el-Yemenî (550/1155 ?). Kütüphane: Süleymaniye Kütüphanesi.Koleksiyon: Bağdatlı Vehbi.Konu No: 940.Koleksiyon Numarası: 01132.Yaprak Sayısı: 40 varak/ 80 sayfa.