ЕКОЛОГІЧНИЙ МЕНЕДЖМЕНТ І АУДИТ: ІСТОРІЯ РОЗВИТКУ ТА ГЕНЕЗИС - M. Diachenko-Bohun (Естетика і етика педагогічної дії)
В оглядовій статті представлені передумови становлення та розвитку екологічного менеджменту і аудиту як важливих інструментів регулювання впливу господарської діяльності на навколишнє природне середовище. Зазначено ключові моменти розвитку екологічного менеджменту і аудиту, такі як: прийняття нових законодавчих актів щодо регулювання впливу господарської діяльності на довкілля, створення перших екологічних фондів, запровадження екологічної стандартизації та сертифікації, удосконалення систем екологічного менеджменту і аудиту.