Előszó a „Továbblépés válsághelyzetekből, avagy „Jabbók-révi” tusakodása-ink” című konferencia tanulmányaihoz - Sarolta PÜSÖK (Studia Universitatis Babeş-Bolyai. Theologia Reformata Transylvanica)
A Református Tanárképző és Zeneművészeti Kar 2021. október 28–30-án a fenti címmel rendezett nemzetközi konferenciát. Az előadók a kar saját tanárai és doktoran-duszai mellett a partnerintézményekből érkeztek: Selye János Tudományegye-tem/Komárom, Pápai Református Teológiai Akadémia, Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Kara/Budapest és Pedagógiai Kara/Nagykőrös.