Вивчення ремоделювання судин і ендотеліальної функції за наявности хвороб серця у крайні десятиріччя (огляд літератури; результати власних досліджень) - В. І. Денесюк (Львівський клінічний вісник)
Вступ. Вивчення ремоделювання судин і ендотеліальної функції під час хвороб серця – важлива проблема сучасної кардіології.