Recenzja: Agnieszka Gut, Formularz dokumentów książąt zachodniopomorskich do połowy XIV w. 2002 - Jerzy Walachowicz (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Agnieszka Gut, Formularz dokumentów książąt zachodniopomorskich do połowy XIV w. 2002