Recenzja monografii naukowej "Agroekonomia w warunkach rynkowych. Problemy i wyzwania" - Grzegorz Ślusarz (Wieś i Rolnictwo)
Pod redakcją A. Grzelaka i A. Sapy. "Agroekonomia w warunkach rynkowych. Problemy i wyzwania". Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Poznań 2010, s. 398.