Neērtais Baltijas jautājums atmodas periodā - Jānis Taurēns (Latvijas Universitātes Žurnāls. Vēsture)
Recenzija par grāmatu: Una Bergmane. Politics of Uncertainty: The United States, the Baltic Question, and the Collapse of the Soviet Union. New York: [2023]. 241 p. ISBN 978-0197-578-34-6