Corral Díaz, Esther y Frateschi Vieira, Yara (coords.) (2023), Mulleres medievais: textos e imaxes na lírica galego-portuguesa. Imaxes e comentários, Javier Castiñeiras López, Victoriano Nodar Fernández. Santiago de Compostela: Universidade de Santiago de Compostela, Servizo de Publicacións e Intercambio Científico/Xunta de Galicia. 323 pp. ISBN: 978-84-19679-59-8 - Lênia Márcia Mongelli (Revista de Literatura Medieval)
Reseña a Corral Díaz, Esther y Frateschi Vieira, Yara (coords.) (2023), Mulleres medievais: textos e imaxes na lírica galego-portuguesa. Imaxes e comentários, Javier Castiñeiras López, Victoriano Nodar Fernández. Santiago de Compostela: Universidade de Santiago de Compostela, Servizo de Publicacións e Intercambio Científico/Xunta de Galicia. 323 pp. ISBN: 978-84-19679-59-8