“НОВЕ ЖИТТЯ НОВОГО ПРАГНЕ СЛОВА” (МАКСИМ РИЛЬСЬКИЙ) - Світлана Гриценко (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Літературознавство. Мовознавство. Фольклористика)
[Світлана Романюк (ред.). (2024). Досвід війни. Медійно-дискурсивний простір сучасної України. Вид-во Варшавського університету]