Ekrem Akman, 1262/1845 yılı Siverek Kefalet Defteri - Remziye Aktaş Özyiğit (International Journal of Mardin Studies (IJMS))
Bu çalışma, Doç. Dr. Ekrem AKMAN tarafından kaleme alınan “1262/ 1845 Yılı Siverek Kefalet Defteri” adlı kitabın değerlendirmesini içermektedir.