“Хрущовки” — проблема міського середовища. Німецький досвід вирішення - Людмила Карпівна Єременко (теорія та практика дизайну)
У статті розглядається проблема негативного впливу застарілого житлового фонду радянських часів на дизайн міського середовища та шляхи її вирішення, зокрема через реновацію. Насамперед йдеться про так звані “хрущовки” — наймасовішу категорію застарілого житла у наших містах. Як зразок успішного вирішення проблеми наводиться німецький досвід і досліджується можливість застосування його в умовах України.