Становлення права на судовий захист в Україні (ІХ – ХІV ст.) - O. V. Martyniuk; Y. V. Hotsuliak (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена дослідженню процесу становлення права на судовий захист на теренах України протягом ІХ–ХІV століть.